Ultrasoon behandeling

Door het behandelen van de huid met ultrasone worden de ruimtes tussen de cellen wijder waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Dat is zeer wenselijk aangezien afvalstoffen vocht aan de huid onttrekken.

Na een ultrasone behandeling kan de huid zelf weer vocht opnemen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert maar dat ook de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen wordt verbeterd. Met behulp van deze behandeling worden werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen tot diep in de opperhuid ingesluisd. De ultrasone behandeling richt zich op het stimuleren van de huid zelf. Het zorgt ervoor dat de huid zelf werkt om bestaande rimpels te vervagen en verslapt bindweefsel te verstevigen. Het is geheel pijnloos en biedt een goed resultaat.

Met de ultrasoon kunnen ook verschillende huidproblemen zoals acné, couperose, littekens, fijne rimpels, vochtarme huid, striae, hyperpigmentatie en ouder wordende huid worden verbeterd of zelfs verdwijnen.

gediplomeerd styliste